Met Pipedrive kun je informatie over je leads/contacten en deals/adressen bijhouden, zoals contactgegevens, gespreksverslagen en de status van de deal. Ook kun je taken en notities delen met je teamleden, zodat iedereen op de hoogte is van de voortgang van een deal. Daarnaast biedt Pipedrive integratie met e-mail, andere applicaties en bijvoorbeeld je website.

Heb je hulp nodig bij de inrichting of bijwerken van Pipedrive? Graag help ik je hierbij. Ik beheer voor veel klanten hun Pipedrive pakket. Binnen Pipedrive heb je voorbeeld de volgende opties:

-Per deal/adres specifieke informatie opslaan en hierop kunnen filteren en rapporteren
-Status van een deal/adres bijhouden met stadiums in een “scrum board”
-Via je website kan informatie automatisch doorgestuurd worden naar Pipedrive. In Pipedrive kan er dan bijvoorbeeld een taak aangemaakt worden die op naam van een afhandelaar wordt gezet.
-Alle mails/notities van 1 deal/adres op 1 plaats
-Automatisch de status aanpassen als bepaalde stappen of velden gevuld zijn.
-Met Pipedrive kun je automatisch mails versturen als bepaalde taken zijn aangemaakt of bijgewerkt.
-Met Pipedrive kun je to-do listen per handeling/stap maken die afgevinkt moeten worden.
-Producten en omzet bijhouden (evt. per verkoper)
-Taken toewijzen aan collega’s (gerelateerd aan de deal/persoon)

Met mijn hulp kun je efficiënt en effectief werken met Pipedrive. Als expert op het gebied van Pipedrive, kan ik je helpen bij het inrichten, beheren en onderhouden van deze krachtige CRM-tool. Of het nu gaat om het importeren van data, het aanmaken van automatiseringsregels of het instellen van koppelingen met andere tools via Zapier, ik help graag naar het werken aan de beste oplossing.